Tiki-taka

A magyar nemzeti csapat szélső játékosa kegyetlenül bevágta ziccerét a román rekordbajnoknak

Varga Roland találatával azonosította magát a Sepsi a romániai FCSB elleni mérkőzésen, amely a román első osztály felsőházában zajlott.

a_magyar_nemzeti_csapat_szelso_jatekosa_kegyetlenul_bevagta_zicceret_a_roman_rekordbajnoknak.png

A 24-szeres magyar nemzeti csapat tagja remek passzát fogadott, majd nyugodtan értékesítette a helyzetet.

A találkozó végül 2-2-es döntetlennel ért véget. Varga ötödik gólja ez a 33. mérkőzésén, amelyet minden sorozatban figyelembe veszünk, és emellett négy gólpassza is van.

A Bernd Storck által irányított Sepsi csapatában három magyar válogatott labdarúgó is kezdett - a 60. percig pályán lévő Varga Roland mellett Varga Kevin is, akit ugyancsak egy óra elteltével lecseréltek, míg Kecskés Ákos 45 perc játékidőt kapott.

Az FCSB négy fordulóval a vége előtt 11 ponttal vezeti az első osztályt, míg a Sepsi a hatodik helyen áll, hat ponttal lemaradva az EKL-selejtezőt jelentő harmadik helyezetttől, az Universitatea Craiovától.

A bejegyzés trackback címe:

https://tikitaka.blog.hu/api/trackback/id/tr4218390219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása