Tiki-taka

A Chelsea 16 éves tehetségét a vereség után sztriptízbárban látták

Vasárnap Olaszország 2-0-ra győzte le Ecuadort felkészülési meccsen New Yorkban.

a_chelsea_16_eves_tehetseget_a_vereseg_utan_sztriptizbarban_lattak.png

A lefújás után hatalmas botrány robbant ki az ecuadori csapat körül, miután kiszivárgott egy felvétel egy New York-i szórakozóhelyről, ahol a 16 éves csodagyerek, Kendry Páez pénzével kacsintgatott egy táncoslánynak, de a videón felismerhető Robert Arboleda és Gonzalo Plata is - állítja a Mirror.

Nem sokkal a felvétel nyilvánosságra kerülése után az Ecuadori Labdarúgó Szövetség hivatalos közleményben tudatta, hogy a játékosok az adott időszakban éppen szabadidejüket töltötték, ám az esetet mégis felülvizsgálják.

A hivatalos delegációnak március 22-én, pénteken 14:00 és 20:30 között volt szabadideje, ezt a programot teljes mértékben betartották.

Mindazonáltal az olyan események, amelyek ellentétesek az általunk támogatott értékekkel és elvekkel, kivizsgálásra kerülnek, mivel ezek befolyásolhatják a jövőbeli válogatott meghívásokat áll a közleményben.

A legnagyobb figyelem most a kiskorú Kendry Páezre irányul, aki annak ellenére, hogy még fiatal, már hat alkalommal lépett pályára a felnőtt válogatottban, és ő lett a legfiatalabb játékos, aki játszott az ecuadori bajnokságban.

Már korábban is hivatalos volt, hogy amint betölti a 18. életévét, 2025 nyarán a Chelsea-hez szerződik.

A bejegyzés trackback címe:

https://tikitaka.blog.hu/api/trackback/id/tr618367647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása