Tiki-taka

Király-kupa: A Girona csapata búcsúzott, Yaakobishvili először kapott lehetőséget a kezdők között, és gólt is szerzett.

Váratlanul a Mallorca kezdett dominánsabban játszani, a vendégek alig tudták ellenőrizni a labdát. A 21. percben egy remekül kidolgozott akció végén a hazai csapat Larin révén szerezte meg a vezetést.

kiraly_kupa.png

Nem sokkal később Prats egy 20 méteres lövéssel talált be a jobb felső sarokba.

A 32. percben sajnos a magyar védő került a figyelem középpontjába: egy blokkolt lövést követően a VAR segítségével a játékvezetőt megkérte, hogy tekintse át az esetet, és miután megvizsgálta a felvételt, Yaakobishvili kézre ütése miatt 11-est ítélt a Mallorca javára, amit Prats értékesített.

A második félidő közepén a Girona is büntetőhöz jutott egy lerántás miatt. Raillo annyira reklamált, hogy megkapta második sárga lapját és kiállították. A büntetőt Stuani a kapuba lőtte.

Azonban a Girona sem tudott élni az emberelőny előnyével, és a 96. percben Savio találata csak a szépítésre volt elegendő.

A bejegyzés trackback címe:

https://tikitaka.blog.hu/api/trackback/id/tr1418321559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása