Tiki-taka

Szoboszlai Dominik még soha nem találkozott ilyen góllal az élete során.

Szoboszlai Dominik, a Liverpool középpályása kiemelte szerdán a Chelsea elleni angol bajnoki mérkőzésen elért fejes gólját követően, hogy különösen Conor Bradleynek szeretné megköszönni a gólpasszt.

szoboszlai_dominik_meg_soha_nem_talalkozott_ilyen_gollal_az_elete_soran.png

Hozzátette, elképzelhető, hogy ez volt az eddigi pályafutása során elért első fejes gólja.

A magyar válogatott csapatkapitánya január 1-jei sérülése óta először kapott lehetőséget a kezdőcsapatban a Liverpoolnál, és a 65. percben, amikor csapata már 2-0-ra vezetett, a 20 éves tehetség Bradley jobboldali beadását követően talált a hálóba.

A labdát Bradley pontosan a fejemre tette, így nem kellett sokat tennem érte.

Nagyon örülünk annak, hogy vele játszhatunk. Többször bebizonyította már, hogy készen áll a feladatokra - mondta el a BBC-nek Szoboszlai Dominik, hozzátéve, hogy elképzelhető, ez volt az első fejes gólja a pályafutásában.

Az egész csapat, kezdők és cserék egyaránt, mindent beleadtunk. Megmutattuk a képességeinket, és a 4-1-es végeredmény remek eredménynek számít" - tette hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://tikitaka.blog.hu/api/trackback/id/tr2418316933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása