Tiki-taka

A Kicker szerint Salainak lejárt az ideje Freiburgban

A németországi jelentések szerint a Bundesligában játszó SC Freiburg, amelyben Sallai Roland is játszik, biztosan nem tervez számítani két védekező játékosra a következő szezonban.

a_kicker_szerint_salainak_lejart_az_ideje_freiburgban.png

A Kicker jelentése szerint Keven Schlotterbeck, akit kölcsönadtak a Bochumnak, és Szalai Attila sem szerepel a terveik között a következő idényben. A 26 éves magyar válogatott hátvéd télen érkezett a TSG Hoffenheimtől Freiburgba kölcsönben, vételi opció nélkül.

Christian Streich vezetőedző irányítása alatt a válogatott játékos mindössze háromszor lépett pályára, ebből csak egyszer kezdőként. Ezért Szalai nyáron visszatér a Hoffenheimhez, ahol 2027-ig érvényes szerződése van - a lap szerint a Freiburg valószínűleg nem fogja újra megpróbálni szerződtetni a védőt.

A bejegyzés trackback címe:

https://tikitaka.blog.hu/api/trackback/id/tr3818378625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása