Tiki-taka

A Bayern megsemmisítő vereséget szenvedett otthon a német klasszikuson

A Lazio hosszabbításban elért góljával 1-0-ra diadalmaskodott a vendég Juventus ellen az olasz labdarúgó-bajnokság harmincadik fordulójának szombati, római rangadóján.

a_bayern_megsemmisito_vereseget_szenvedett_otthon_a_nemet_klasszikuson.png

Az 93. percben Adam Marusic, a montenegrói játékos, volt eredményes. A harmadik helyen álló torinóiak már négy meccs óta nem tudtak győzni a Serie A-ban.

A Borussia Dortmund 2-0-ra nyert a Bayern München vendégeként a német labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának szombati csúcsrangadóján. Adeyemi a 10. percben talált be, míg Ryerson a 86. percben állította be a végeredményt.

A Borussia utoljára 2017 áprilisában győzte le a Bayern München csapatát a Német Kupa elődöntőjében, míg a Bundesligában 2014 áprilisában, 3641 napja volt utoljára sikeres Münchenben.

A Bayern, amelynek másodedzője Lőw Zsolt, már 13 ponttal lemaradva áll a listavezető Bayer Leverkusennel szemben.

A bejegyzés trackback címe:

https://tikitaka.blog.hu/api/trackback/id/tr9618376107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása