Tiki-taka

Végre ismét a gazdag gólok számát növeli

A Philadelphia Union szurkolói ismét élvezhetik Gazdag Dániel igazi góljait, ahogy arra a Daily Times is rámutatott. A magyar válogatott csatár 2022-ben robbant be az amerikai futballszíntérre, 22 bajnoki találatot szerzett, ebből 15-öt büntetőből, és csapatával az MLS-döntőig jutottak.

vegre_ismet_a_gazdag_golok_szamat_noveli.png

Gazdag tavaly is megfelelt a góltermelés terén, de a gólok eloszlása jelentősen megváltozott. Összesen 22 gólt ért el, de ebből 18 büntetőből származott, így mindössze négy akciógólt jegyzett a szezon során. Az idei szezonban azonban ismét láthatjuk a régi Gazdagot, aki gyorsan elérte az öt találatot, ebből háromszor akcióból.

- Nem gondolkodtam túl sokat ezen - mondta Gazdag. - Tudtam, hogy ha kínálkozik egy lehetőség, akkor gólt tudok szerezni. Nem tettem magamra nyomást. A lényeg, hogy gólokat kell szereznem, nem számít, hogyan jönnek. Tavaly sok büntetőhöz jutottunk, és igyekeztem mindegyiket kihasználni, ami jól működött. Idén már három nem büntetőből származó gólt is lőttem, amiért elégedett vagyok. De a célom mindig az, hogy minél több gólt szerezzek.

- Néha ez történik, az embernek van egy kis pihenője - mondta ugyanezt Jim Curtin vezetőedző. - Dani tavaly is komoly gólszámokat ért el.

Curtin utalt Gazdag legutóbbi góljára, amivel a Nashville elleni meccsen a 90. percben nyertek.

A bejegyzés trackback címe:

https://tikitaka.blog.hu/api/trackback/id/tr4718381695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása