Tiki-taka

A PSG a Liverpoolban és a Manchesterben próbál szerencsét.....

Az Arsenal érdeklődik a Columbus Crew 23 éves amerikai válogatott kapusa, Patrick Schulte iránt, amennyiben a 25 éves angol kapus, Aaron Ramsdale Londonból távozik a nyáron.

a_psg_a_liverpoolban_es_a_manchesterben_probal_szerencset.png

A londoni klub Real Sociedad és a spanyol válogatott középpályásával, a 25 éves Martin Zubimendivel is tárgyal a nyári átigazolás kapcsán.

Ben White hosszú távú szerződést írt alá az Arsenallal, ami lehetővé teszi számára, hogy 2028-ig a klub tagja maradjon. Emellett van egy opció, amely lehetővé teszi, hogy 2029-ig meghosszabbítsa a kontraktusát.

A 26 éves angol válogatott védő 2021-ben csatlakozott az Arsenalhoz a Brightontól, és azóta közel 100 Premier League-meccsen játszott a csapatban. Ebben a szezonban kivétel nélkül minden bajnoki mérkőzésen pályára lépett.

A bejegyzés trackback címe:

https://tikitaka.blog.hu/api/trackback/id/tr4018367657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása