Tiki-taka

2024-ben Németország egy világklasszis visszatérővel gazdagodik

Toni Kroos, aki már 106-szor játszott a német nemzeti csapatban, úgy döntött a 2021 nyarán, hogy lemond válogatottságáról, de most úgy döntött, hogy visszatér.

2024-ben_nemetorszag_egy_vilagklasszis_visszaterovel_gazdagodik.png

Ezt csütörtökön az Instagram-oldalán jelentette be, és azt állítja, hogy Julian Nagelsmann szövetségi kapitány kérte meg segítségére, és hisz abban, hogy a német nemzeti csapat nagyobb dolgokra képes, mint azt sokan gondolnák.

Kroos, aki a németekkel világbajnok és vb-bronzérmes, most a magyar válogatott ellen is pályára léphet majd, mivel mindkét csapat ugyanabba az Eb-csoportba került Skócia és Svájc mellett.

A 34 éves játékos továbbra is alapembere a Real Madridnak ebben a szezonban: eddig 33 tétmeccsen játszott, egy gólt szerzett és hét gólpasszt adott.

Az ő bejelentése azt is jelenti, hogy a rutinos játékos már rendelkezésre áll majd a világbajnoki ezüstérmes franciák és a hollandok elleni barátságos mérkőzéseken is, amiket márciusban rendeznek.

Németország nem vívott Eb-selejtezőket hazai pályán, de tavaly mindössze három győzelmet tudott felmutatni 11 mérkőzésből.

A bejegyzés trackback címe:

https://tikitaka.blog.hu/api/trackback/id/tr1218352793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása