Tiki-taka

Ezen az áron lehet jegyet vásárolni a magyar nemzeti csapat következő mérkőzéseire

A jegyértékesítés időszakában a bérletértékesítés és a szurkolói regisztráció szünetel.

ezen_az_aron_lehet_jegyet_vasarolni_a_magyar_nemzeti_csapat_kovetkezo_merkozeseire.png

Az MLSZ hivatalos közleménye szerint a jegyértékesítő rendszerbe történő belépéshez nem szükséges szurkolói kártya vagy szurkolói klub regisztráció.

A jegyvásárlás továbbra is az előző években megszokott felületen, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon történik. Ennek megfelelően a vásárlás során csak a név, születési hely és idő adatokat, valamint egy kézbesítési e-mail-címet kell megadni.

Azok, akik jegyük vagy bérletük birtokában ténylegesen részt vesznek a mérkőzéseken, meccsenként 100-100 pontot kapnak a mérkőzések után, feltéve, hogy már regisztráltak vagy regisztrálnak az MLSZ Szurkolói Klubba.

A jegyek négy árkategóriában kerülnek kínálásra, 4000 és 16 000 forint közötti áron mindkét mérkőzésre a Puskás Arénában.

A nyári Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott március 22-én fogadja a törököket, majd 26-án a koszovóiakat a nemzeti stadionban.

A válogatott keret névsorát Marco Rossi szövetségi kapitány éppen ma hirdette ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://tikitaka.blog.hu/api/trackback/id/tr7718352791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása