Tiki-taka

Így még biztosan nem tapasztaltad meg a Liverpool 99. perces gólját

Ahogy korábban már említettük, több mint egy hónapnyi szünet után újra a pályára lépett Szoboszlai Dominik a Liverpool csapatában, amely a mérkőzés 99. percében szerezte meg a győztes gólt a Nottingham Forest vendégeként.

igy_meg_biztosan_nem_tapasztaltad_meg_a_liverpool_99_perces_goljat.png

A sérülésből visszatérő Szoboszlait a csapat edzője, Jürgen Klopp a 75. percben küldte pályára cserejátékosként, és a gól előtt a magyar válogatott csapatkapitánya adott középre egy sarokrúgást, amely után a Nottingham nem tudott kiszabadulni, mivel a nigériai Taiwo Awoniyi elvesztette a labdát a saját tizenhatosánál.

Ezt követően jött a Liverpool támadása, és Mac Allister fantasztikus labdája érkezett, amit Darwin Núnez csúsztatott a kapuba, ezzel eldöntve a mérkőzést.

A Liverpool hivatalos X-csatornáján pedig közzétettek egy felvételt a gól pillanatáról és az azt követő ünneplésről, amelyet nagyon közelről rögzítettek.

A bejegyzés trackback címe:

https://tikitaka.blog.hu/api/trackback/id/tr7318352753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása