Tiki-taka

Szoboszlaiék nagy vereséget szenvedtek az Anfielden, így a Liverpool továbbjutásához ...

A szünetben beugró Szoboszlai Dominik csapata, a Liverpool 3-0-ra veszített a vendég Atalantával szemben az Európa Liga negyeddöntőjének első mérkőzésén..

szoboszlaiek_nagy_vereseget_szenvedtek_az_anfielden_igy_a_liverpool_tovabbjutasahoz.png

Mindkét oldalon voltak komoly lehetőségek - a hazaiak még a kapufát is eltalálták -, majd a 38. percben Gianluca Scamacca egy középre passzolt labdát lőtt a Liverpool kapujába, Caoimhin Kelleher kapus pedig elhibázta a védést.

A magyar válogatott csapatkapitánya a második félidőben csatlakozott a játékhoz, és a cseréknek köszönhetően felpörgette a Liverpool játékát. Viszont a 61. percben egy rossz les miatt a beívelt labdát az üresen álló Scamacca a jobb alsó sarokba lőtte.

A hazaiak találtak egy lesállást, majd Szoboszlai pontatlan passzából az Atalanta kontrázott, és ebből Mario Pasalic eldöntötte a mérkőzést - és talán a továbbjutást is. A hajrában az angol csapat mindent megpróbált a szépítésért, de nem jártak sikerrel, így megszakadt a hazai pályán 34 mérkőzésen át tartó veretlenségi sorozatuk. A visszavágót egy hét múlva tartják.

A bejegyzés trackback címe:

https://tikitaka.blog.hu/api/trackback/id/tr8718378621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása