Tiki-taka

A Fradi diadalmas kupagólja után sokat emlegették Lesót.....

Ahogyan beszámoltunk róla, a MOL Magyar Kupa szerdai második elődöntőjében a Nyíregyháza csapata egészen a 85. percig vezetett 1-0-ra, ám a Ferencváros négy perc alatt fordított és jutott be a döntőbe.

a_fradi_diadalmas_kupagolja_utan_sokat_emlegettek_lesot.png

Az eldöntő találatot az örmény Edgar Sevikyan szerezte a 89. percben, amikor gyönyörűen tekerte a labdát a kapu jobb oldalába 20 méterről, ezzel bebiztosítva a Fradi részvételét a fináléban.

Az esemény után több fórumon, köztük az M4 Sport stúdiójában is felmerült, hogy Sevikyan lesben tartózkodott-e a gól pillanatában, de először úgy tűnt, hogy valóban kicsit előrébb volt a védőknél.

Ezt a helyzetet és a ferencvárosi 11-es elmaradását is bírálta Tímár Krisztián, aki a mérkőzés után úgy fogalmazott, hogy az 11-es sem volt megfelelően megítélhető, és a második gólt leselkedés előzte meg.

A szakember szerint sok ferencvárosi aggódott amiatt, hogy nem lesz rendelkezésre a videobíró a balmazújvárosi stadionban, ahol zajlott a találkozó, és úgy véli, hogy ez a hiányosság inkább hátráltatta a Szpart.

Mivel saját stadionjukat újjáépítik, a Nyíregyháza a Ferencvárost is Balmazújvárosban fogadta, ahol azonban nem állt rendelkezésre a VAR-rendszer.

Így a bíró végül döntést hozott a győztes gólról VAR segítsége nélkül, bár nem lehet teljesen kizárni, hogy helyesen ítélt-e, mivel az M4 Sport felvétele alapján inkább egyértelműbb volt az eset, bár a kép alapján sem volt egyszerű teljesen biztos állást foglalni.

A bejegyzés trackback címe:

https://tikitaka.blog.hu/api/trackback/id/tr3018390223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása