Tiki-taka

Gulácsi Rossi döntésére vár a kapuskérdésben

Gulácsi Péter a Welt TV Bild Sport műsorában beszélt a jövőjéről és a nyári Európa-bajnokságról is. Az RB Leipzig kapusát megkérdezték arról, hogy ki fogja védeni a magyar válogatott kapuját a kontinenstornán: ő vagy a ferencvárosi Dibusz Dénes?

gulacsi_rossi_dontesere_var_a_kapuskerdesben.png

A szövetségi kapitányunk azt mondta, hogy a két júniusi felkészülési mérkőzés előtt meghozza a döntést. Remélem, hogy az Eb-n is én lehetek a kapuban, mert az lenne a karrierem egyik csúcspontja, hogy itt Németországban egy ilyen nagy nemzetközi tornán a hazámért játszhassak. Nagy terveink vannak, és bízom benne, hogy együtt nagyon sikeres lesz a tornánk.

Az m4sport.hu idézte Gulácsi németországi nyilatkozatát, amelyben részleteket közölt Marco Rossi döntésének időzítéséről. Már tudni lehet, hogy június 4-én (Írország ellen) és 8-án (Izrael ellen) játszunk majd felkészülési meccset, tehát június elejére kiderül, ki lesz a mieink első számú kapusa.

Gulácsi klubkarrierje kapcsán elmondta, hogy még legalább egy szezont marad Lipcsében, de utalt arra is, hogy nem lenne ellenére egy szerződéshosszabbítás.

A bejegyzés trackback címe:

https://tikitaka.blog.hu/api/trackback/id/tr4318385207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása