Tiki-taka

Az NB I-ben Dzsudzsák találata hozta meg a döntést, amivel a Loki felkapaszkodott a dobogóra

A 28. forduló második szombati mérkőzésén a Debrecen fogadta a Kecskemét csapatát a Nagyerdei Stadionban.

az_nb_i-ben_dzsudzsak_talalata_hozta_meg_a_dontest_amivel_a_loki_felkapaszkodott_a_dobogora.png

Első félidő
A találkozó kezdeti szakaszában két debreceni lehetőséget láthattunk: Dzsudzsák 12 méterről fejelt, de a kapus bravúrral védett, majd Bárány lövése ment fölé 11 méterről. Nem sokkal később a KTE is veszélyeztetett, Horváth szép cselekkel centerezett, Pálinkás lövését Lagator blokkolta.

A 27. percben Horváth próbálkozott egy lövéssel, de nem találta el a kaput. Ojediran és Bódi is lövésre szánta magát a 30. percben, de egyikük sem talált célt. A 38. percben Ferenczi passzából Bódi a tizenhatoson belülre került, ahol Nagy Olivér látszólag feltartotta, de a VAR beavatkozása után a bíró visszavonta a tizenegyest.

A félidő hosszabbításában Dzsudzsák távoli lövése megpattant egy védőn, de a debütáló Kersák bravúrral hárított.

Második félidő
A fordulás után Zsótér szabadrúgása nem járt eredménnyel, majd egy másik lövése szögletre végződött. A 59. percben Banó-Szabó Bence visszatért a KTE csapatába sérülés és eltiltás után. Néhány perccel később Horváth újra lövésre szánta el magát, de Megyeri ismét bravúrosan védett. Hasonlóan jártak a 64. percben is: Dreskovic passzát Lukács kapta meg, de Megyeri ziccerben védett.

A 68. percben a Loki büntetőhöz jutott Belényesi szabálytalansága miatt, amit Dzsudzsák értékesített (1-0).

A továbbiakban Nikitscher Tamás tért vissza a KTE csapatába hosszú sérülés után. A hajrában Kocsis kapott ígéretes lehetőséget, de mellé lőtt.

A hosszabbításban Lukács nem talált kaput, míg Kocsis lövését Kersák védte, így a Kecskemét nem tudott pontot szerezni. A Loki feljött a negyedik helyre a tabellán, négy ponttal lemaradva a Fehérvártól, míg a KTE a kilencedik helyen maradt.

A bejegyzés trackback címe:

https://tikitaka.blog.hu/api/trackback/id/tr1718381707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása