Tiki-taka

Egy megállíthatatlan magyar futballista Amerikában A csúcs teljesítményt is elérte újabb góljával

A magyar nemzeti csapat támadója a 67. percben, amikor az állás 2-1 volt, talált a kapuba, így az idény során 17. alkalommal talált be, ezáltal klubrekordot állított fel az alapszakaszban elért eredményesség tekintetében.

egy_megallithatatlan_magyar_futballista_amerikaban.png

Gazdag Dániel csapata az utolsó három mérkőzésén összesen öt gólt szerzett, és jelenleg a harmadik helyen áll a liga legtöbb gólt szerző játékosainak listáján.

A Philadelphia, amely az MLS Keleti főcsoportjában vezeti a tabellát, az MLS történetében a második csapat, amely három egymást követő mérkőzésen legalább négyszer talált be az ellenfelek kapujába.

Korábban csak a New York Red Bullsnak sikerült ezt elérnie 2012-ben.

A Philadelphia csúcsot döntött azzal, hogy három egymást követő mérkőzésén összesen 16 gólt szerzett, ezzel megdöntve a Los Angeles Galaxy rekordját, amely 1998-ban 15 gólt ért el egy rendkívül eredményes időszakban. Gazdag csapata emellett klubrekordot is felállított az alapszakaszban elért gólok tekintetében: eddig 58 volt a rekord a 2019-es szezonban, amely most már 61.

A bejegyzés trackback címe:

https://tikitaka.blog.hu/api/trackback/id/tr5718352777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása