Tiki-taka

Német Bajnokság: A Stuttgart meglepő módon hibázott, amikor a Schäfer által a tizenhatoson kívülről lőtt gólnál a kapus nem tudott mozdulni.

Schäfer András találata révén az Union Berlin döntetlent ért el 2-2 arányban a vendég Heidenheimmel szemben a német labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának szombati játéknapján.

nemet_bajnoksag.jpg

A fővárosiak bár korán hátrányba kerültek, az első félidő végén fordítottak.

A második gólt a kezdőként pályára lépő magyar válogatott középpályás úgy szerezte, hogy 22 méteres lövése egy társról pattantva talált be az ellenfél kapujába.

A Heidenheim a második félidőben egalizált, de így is a berlini csapat négy meccse veretlen maradt a Bundesliga során.

Schäfer közel két év után talált ismét be a német élvonalban, legutóbb 2022 májusában sikerült a Freiburg kapuját megszólítania. A 24 éves játékos ráadásul hosszú sérülés után először játszott végig egy mérkőzést.

A bejegyzés trackback címe:

https://tikitaka.blog.hu/api/trackback/id/tr8818340215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása