Tiki-taka

Néhány hónapon belül újra Budapestre látogat a kétszeres olasz bajnok.

A 2023/24-es idényben másodszor érkezik Budapestre a kétszeres olasz bajnok Fiorentina csapata.

nehany_honapon_belul_ujra_budapestre_latogat_a_ketszeres_olasz_bajnok.png

A firenzeiek először az őszi szezon végén jártak a magyar fővárosban, amikor a Ferencváros ellen léptek pályára az Európa Konferencia Liga csoportkörének utolsó mérkőzésén - a decemberi 1-1-es döntetlennel mindkét csapat továbbjutott, az olaszok pedig csoportelsőként zárták a küzdelmeket.

Emiatt a Fiorentina most csak folytatja a sorozatban a tavaszi szereplését, és ismét Budapestre látogat, mivel az izraeli Maccabi Haifa a "hazai" nemzetközi meccseit nálunk rendezi, és a firenzei csapat ellen is itt, konkrétan a Bozsik Arénában lép majd pályára.

A Maccabi az Izraelben uralkodó folyamatos háborús helyzet miatt már az előző, Gent elleni EKL-meccsét is a Honvéd otthonában játszotta.

A Fiorentina elleni találkozót jövő csütörtökön 21.00-kor rendezik.

A bejegyzés trackback címe:

https://tikitaka.blog.hu/api/trackback/id/tr4818340217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása