Tiki-taka

Vigyen sok pénzt magával, ha szeretne részt venni egy Eb-meccsen vagy a párizsi olimpián.

Berlin, 2024. július 14., vasárnap, 21:00. Ebben az időpontban két ismeretlen csapat mérkőzik majd egymással a labdarúgó Európa-bajnokság döntőjében a német fővárosban.

vigyen_sok_penzt_magaval_ha_szeretne_reszt_venni_egy_eb-meccsen_vagy_a_parizsi_olimpian.png

Az egyik lehetségesen a magyar válogatott lesz, amely 1986 óta először jutott ki pótselejtező nélkül ilyen világversenyre.

A berlini Olimpiai Stadion 74 475 személy befogadására alkalmas. Ritka esetben néhány jegyet még a legolcsóbb szektorban is lehet kapni. 

Jelenlegi információink szerint még 173 jegy érhető el 1070 euróért darabonként, amelyhez hozzá kell adni egy 363,80 eurós közvetítői jutalékot, valamint egy 20 eurócentes "különleges olimpiai felárat".

Így az Eb-döntő legolcsóbb jegye 1434 euróba kerül, ami napi árfolyamon számolva több mint félmillió forintba, 550 ezer forintba kerül. A csoportmérkőzések jegyei már mind elkelt, még akár 30 euróért is.

Az igényesebbek különféle VIP-jegyeket és -csomagokat is vásárolhatnak a döntőre. A legdrágább a Platina kategóriás jegy, amely 50 ezer euróba kerül, és ehhez a közvetítői jutalék is magasabb, 17 ezer euró.

Az olimpiai felárat ebben az esetben nem számítják fel. Tehát a döntő Platina jegyéért 67 ezer eurót, csaknem 26 millió forintot kell fizetni - fejenként.

A sportrajongóknak mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk idén, akár a focibajnokságra, akár a párizsi olimpiára készülnek. Nagyon mélyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://tikitaka.blog.hu/api/trackback/id/tr4018339249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása