Tiki-taka

Dárdai Palkót brutálisan kirúgták.

A német másodosztály 23. fordulójában a Braunschweig otthonában lépett pályára a Hertha BSC, amely két győzelem után próbált pontokat szerezni a kiesés ellen harcoló ellenfelével szemben.

dardai_palkot_brutalisan_kirugtak.png

A berlini csapat kezdőcsapatában szerepelt Dárdai Palkó, az 1-szeres magyar válogatott szélső, míg Dárdai Márton és Dárdai Bence sérülés miatt nem játszhatott.

A Braunschweig szerezte meg a vezetést a 14. percben Fabio Kaufmann góljával, aki kihasználta Andreas Bouchalakis hibás passzát a 16-oson belül, majd a jobb alsóba lőtt.

A Hertha kiegyenlített a második félidőben, amikor Ibrahim Maza, aki a szünetben csatlakozott a csapathoz, talált be 13 méterről a bal alsó sarokba a 52. percben.

A Hertha előnybe került a 77. percben, miután Hasan Kurucay keményen rúgta Dárdai Palkót a bal térdével, ami miatt utóbbi nem tudta folytatni a játékot.

A berlini csapat az emberelőnyt nem tudta kihasználni a hátralévő időben, így a mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult.

A bejegyzés trackback címe:

https://tikitaka.blog.hu/api/trackback/id/tr10018339263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása