Tiki-taka

"Utazás Keletre: Liverpool és Szoboszlai, Sallai pedig újra az angolok ellen.

A pénteki sorsoláson három magyar játékos is részt vett: Szoboszlai Dominik a Liverpool játékosaként, míg Sallai Roland remek teljesítménye és két gólja után, valamint Szalai Attila a Freiburg labdarúgójaként.

el_sorsolas.png

Szoboszlai és társai azonnal megkapták ellenfeleiket a hazai bajnokságban és Európában is sikeres Sparta Praha személyében, ami azt jelenti, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya hazája közelében léphet majd pályára. (Érdekesség, hogy Prágába valóban nagy látogatások lesznek a sorozatban, mivel a Pool mellett a Milan is ellátogat a cseh fővárosba, az olasz óriás pedig a Slaviával mérkőzik.)

Sallai és csapattársai eközben az angol West Ham United otthonába utaznak, ami az a csapat, ellen a magyar támadó ősszel már betalált, és amely korábban nagy érdeklődést mutatott légiósunk iránt.

A párharcok első mérkőzéseit március 7-én rendezik, a visszavágókat pedig március 14-én, kivéve a Sporting-Atalanta párharc első felvonását, ami már március 5-én lesz Lisszabonban.

A döntőre május 22-én, Dublinban kerül sor.

A bejegyzés trackback címe:

https://tikitaka.blog.hu/api/trackback/id/tr1318339077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása