Tiki-taka

Sallai Roland góljával kiegyenlített a Freiburg csapata.

A Freiburg otthon, Sallai Roland góljaival, kétgólos hátrányból felállva egyenlített a Lens elleni nyolcaddöntő visszavágóján, majd hosszabbításban nyert. Mivel az első meccsen idegenben gólnélküli döntetlen született, így továbbjutottak a labdarúgó Európa-ligában.

sallai_roland_goljaval_kiegyenlitett_a_freiburg_csapata.png

A vendégek kapushibája után szereztek vezetést kb. fél óra elteltével, majd a szünet előtt Elye Wahi egy előrevágott labdával indult meg jobbról befelé, és átemelt a kapus fölött. A Freiburg sokat támadott, de eredménytelen maradt.

A második félidőben Sallai révén jött össze a szépítés; a magyar válogatott csatár egy balról érkező szabadrúgás után nagy erővel lőtte kapura a kipattanó labdát, amely több irányt váltva talált utat a hálóba. Sallai a ráadásban is eredményes volt; ugyancsak kapu előtti kavarodás után került helyzetbe, és 12 méterről lőtt, megint irányt változtatva a kapuba.

A hosszabbításban az osztrák Michael Gregoritsch passzolt a kapuba; helyzetbe kerüléséhez kellett az is, hogy Sallai harcoljon az egyik védővel. A magyar játékost a hosszabbítás első félideje után lecserélték, a német csapat másik magyar válogatott futballistája, Szalai Attila nem lépett pályára.

A bejegyzés trackback címe:

https://tikitaka.blog.hu/api/trackback/id/tr5518337315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása