Tiki-taka

West Brom-Wolves a Szemünk Előtt Gera Zoltán és Csizmadia Csaba Észrevételei

A másodosztályú West Bromwich Albion és a Premier League-ben szereplő Wolverhampton FA-kupa mérkőzését vasárnap kellett félbe szakítani, mintegy félórával a lefújás előtt.

west_brom-wolves_a_szemunk_elott.png

Ennek oka az volt, hogy a 80. percben a hazai drukkerek a pályára rohantak, és összecsaptak a vendégtáborral és a rendfenntartókkal is.

Az események a vendégek második góljának, Matheus Cunha találatának köszönhetően robbantak ki, amellyel 0-2-re vezettek.

A rendfenntartók és a rendőrség azonnal a The Hawthorns stadion egyik sarkához siettek, ahol a hazai szurkolók ültek, néhány vendégdrukkerrel vegyítve.

A szurkolók pirotechnikai eszközöket hajigáltak egymásra, és a lelátón, valamint a pálya szélén is összetűzések alakultak ki.

Tommy Doyle-t, a Wolves játékosát, aki épp szögletet készült elvégezni, különféle tárgyakkal dobálták meg a hazai drukkerek.

A lelátón mintegy 50 rendőr próbált rendet tenni, két szurkolót rendbontás miatt letartóztattak (egyet már a mérkőzés előtt "támadó fegyver birtoklása" miatt), egy vérző fejű szurkolót vittek el, egyet pedig hordágyon.

A bejegyzés trackback címe:

https://tikitaka.blog.hu/api/trackback/id/tr1718315681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása