Tiki-taka

Bajnoki címet nyert az AS Monacóval, háromszor játszott a Bajnokok Ligája csoportkörében, az Arsenal is érdeklődött iránta. Most Győrbe igazolhat.

A középpályás pozícióban és mindkét szélén is felhasználható játékos eredetileg a Sao Paulónál nevelte magát, majd 2015-ben csatlakozott az AS Monacóhoz, ahol 35 mérkőzésen 8 gólt és 3 asszisztot jegyzett.

gabriel_boschilia.png

Része volt annak a csapatnak, amely a 2016/17-es szezonban megszerezte a bajnoki címet, és olyan kiválóságokkal játszott együtt, mint Kylian Mbappé, Bernardo Silva, Benjamin Mendy, Falcao vagy Joao Moutinho. Boschilia három Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen is szerepelt, és 2016-ban felmerült az érdeklődése az Arsenal részéről.

A brazil-olasz kettős állampolgárságú játékos kölcsönben játszott a francia Nantes és a belga Standard Liege csapatában, majd 2020-ban tért vissza hazájába az Internacionalhoz.

A Győrbe történő átigazolásával Boschilia a Transfermarkt szerint az NB II legértékesebb játékosa lehet, ahol a portál a támadó középpályást 1,7 millió euróra becsüli.

A bejegyzés trackback címe:

https://tikitaka.blog.hu/api/trackback/id/tr6218315671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása