Tiki-taka

Lionel Messi megnyerte az év játékosa címet a FIFA-nál.

lionel_messi.pngAz Inter Miami FC argentin világbajnok támadója, Lionel Messi nyerte el az év játékosa címet a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) által rendezett londoni díjátadó gálán. Messi, aki nyolcadszor érdemelte ki ezt a díjat, a válogatottak csapatkapitányainak szavazatai alapján előzte meg Erling Haalandot, a Manchester City norvég válogatott csatárát.

a_kulfoldi_labdarugas.png

A 36 éves játékmester és Haaland a szavazáson ugyanannyi pontot szereztek, így a döntést a csapatkapitányok véleménye befolyásolta, ahol Messi került ki győztesen. A végeredmény nemcsak a szurkolók szavazatain alapult, hanem a szövetségi kapitányok, válogatottak csapatkapitányai és újságírók voksai is hozzájárultak.

A szűkített háromfős listán, melyen Messi és Haaland mellett szerepelt Kylian Mbappé is, a PSG francia támadója, Messi negyedszer nyerte el a FIFA év játékosa címet. Ez a díj már negyedszer került Messi kezébe, amikor a FIFA az Aranylabda-szavazással együtt választotta ki az év legjobbját. Fontos megjegyezni, hogy Mbappé és Haaland még nem részesült az év játékosa címében a FIFA-nál.

A bejegyzés trackback címe:

https://tikitaka.blog.hu/api/trackback/id/tr1818312687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása