Tiki-taka

A Roma otthonában 2-0 arányban diadalmaskodott a Napolival szemben.

Az AS Roma hazai pályán 2-0-ra győzött a Napoli ellen a Serie A 17. fordulójának szombati zárómérkőzésén. A találkozó feszült hangulatát szabálytalanságok és ápolások nehezítették, és a játékvezető dolgát is megnehezítették.

A mérkőzésen kevésbé dominált a futball. A 66. percben Matteo Politano kapott piros lapot, miután lerántotta Nicola Zalewskit, így emberhátrányba került a Napoli.

Az utolsó 20 percben José Mourinho csapata emberelőnyben játszott, és ezt sikerült kihasználniuk. A 76. percben Lorenzo Pellegrini szép gólt lőtt bal felső sarokba, ezzel megszerezve a vezetést a hazaiaknak.

A hajrában Victor Osimhen is sárga lapot kapott másodszor egy felesleges szabálytalanság miatt, így idő előtt kellett elhagynia a pályát.

 A három pont sorsát végül a 96. percben Romelu Lukaku pecsételte meg, aki egy kontra végén állította be a 2-0-s végeredményt.

A bejegyzés trackback címe:

https://tikitaka.blog.hu/api/trackback/id/tr4918310689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása