Tiki-taka

A külföldi labdarúgás és a nemzetközi játékosmozgás legfontosabb és izgalmas hírei hétfőn.

Arsenal/Chelsea: Az Arsenal és a Chelsea egyaránt figyelemmel kíséri az Afrikai Nemzetek Kupáján a 20 éves elefántcsontparti védőt, Ousmane Diomande-t, aki a Sporting Lisszabon játékosa. (Record)

a_kulfoldi_labdarugas.png

Manchester United: A Crystal Palace-szal folytat tárgyalásokat a Michael Olise nyári szerzése kapcsán, és ennek részeként Aaron Wan-Bissaka visszatérhet korábbi klubjába.

Olise, aki 22 éves, tavaly négy évre szóló szerződést írt alá, az ESPN információi szerint megfelelő átigazolási díj ellenében elengedhető lenne a Crystal Palace-nek.

Liverpool: A Vörösök mellett a Real Madrid és a Paris Saint-Germain is érdeklődik a Lille 18 éves francia U21-es válogatott védője, Leny Yoro iránt. (AS) A Liverpool hajlandó eladni 20 millió fontért a nyáron a 24 éves ír kapust, Caoimhin Kellehert, és a Sunderland kiszemelte helyére a 23 éves, korábbi U21-es angol válogatott hálóőrt, Anthony Pattersont. (Mirror)

Brighton: A Valentín Barco leigazolását hamarosan bejelentik. A 19 éves argentin középpályás, aki a Boca Juniorstól érkezik, 10 millió dollárért vált klubot, és 2028-ig ír alá, a szerződése pedig 2029-ig meghosszabbítható. (Fabrizio Romano)

Fulham: Nemanja Matic, a Chelsea és a Manchester United korábbi középpályása, fontolóra veszi a visszatérést a Premier League-be, mivel a Fulham érdeklődést mutatott a játékos iránt a januári átigazolási időszakban. (Gianluca Di Marzio)

A bejegyzés trackback címe:

https://tikitaka.blog.hu/api/trackback/id/tr9118310693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása