Tiki-taka

Szoboszlai váratlanul új csapatban - egy globális vállalat szerződtette le...

Szoboszlai Dominik, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya és a Liverpool középpályása, hosszú távú, több évre szóló partnerséget kötött a magyarországi McDonald's-szel.

szoboszlai_varatlanul_uj_csapatban.png

Az együttműködés első lépéseként május 30-án, a Szoboszlai Live eseményen a rajongók megismerhetik Domi kedvenc mekis ételeit, amelyeket június 4. után bárki megvásárolhat.

A partnerség részeként a válogatott labdarúgó támogatni fogja a hazai Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány munkáját is.

Az Egyesült Államokban 2020-ban indult "Famous Orders Super Bowl" reklámfilm sikere után a gyorsétterem-hálózat lehetővé teszi a rajongók számára is, hogy megrendelhessék kedvenc hírességük kedvenc mekis ételeit.

Az "Mekis kedvencek" program itthon először a Szoboszlai Dominik által összeállított menüt kínálja majd („Domi Mekis kedvence”).

Szoboszlai Dominik elmondta: Korábban többször is felmerült, hogy valahogy természetes kapcsolatom van a McDonald’s-szel. Egy-egy siker vagy elért eredmény után gyakran az is felbukkant. Nagyon jó érzés és megtisztelő, hogy egy ilyen világmárka partnerévé váltam.

Számomra különleges, hogy idehaza először az én kedvenceimmel ismerkedhetnek meg a mekirajongók, és ezzel olyan világsztárokhoz csatlakozom, mint az előadók és sportolók.

A bejegyzés trackback címe:

https://tikitaka.blog.hu/api/trackback/id/tr8318400381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása