Tiki-taka

Egy Fradi-védő, aki már 20 éve a csapat tagja, most megduplázta teljesítményét az NB I-ben

Az NB I-es találkozón a DVSC ellen (5-1) Myenty Abena, a Ferencváros szuriname-i játékosa, noha védőként játszik, két gólt is szerzett, jelentős mértékben hozzájárulva csapata nagy sikeréhez.

egy_fradi-vedo_aki_mar_20_eve_a_csapat_tagja_most_megduplazta_teljesitmenyet_az_nb_i-ben.png

Az elhivatott hátvéd így értékelte két gólját és szokatlan gólörömét:

- Inkább a belső védős pozícióban érzem jól magam, de természetesen emeli az események színvonalát, hogy kétszer is betaláltam. Örömmel tölt el, hogy a csapat és a saját teljesítményem is sikeres volt, ezért hálás vagyok a társaimnak.

Mindig is arra vágytam, hogy egyszer átcsússzak a pályán, de azt hittem, talán csúszósabb lesz a fű... tehát amikor odaértem, bevetettem egy szaltót, ami csak még viccesebbé tette az ünneplést - nyilatkozta a Fradi Médiának Abena, aki megjegyezte, hogy hasonlóan az ő csapattársaihoz, édesanyja is ott lehetett az anyák napi meccsen, sőt, még együtt is vonultak a pályára.

- Ez valóban fantasztikus élmény volt, sosem éltem még át hasonlót. Mióta külföldön futballozom, talán csak kétszer volt jelen az édesanyám egy-egy mérkőzésemen. Most itt volt, és én kétszer is betaláltam, szóval ez neked szól, anya! - tette hozzá a hátvéd.

Ráadásul ez a teljesítmény egy 20 éves időszakot is megszakított klubjánál, hiszen utoljára majdnem pontosan két évtizeddel ezelőtt fordult elő, hogy egy Fradi-védő kétszer talált a gólvonalon az élvonalban: 2004. május 12-én Dragóner Attila végzett hasonló teljesítménnyel a MATÁV-Sopron ellen az NB I rájátszás-meccsen, ami 2-2-vel végződött, a szezon végén pedig a Ferencváros is bajnok lett (abban az évben) - hívta fel a figyelmet a fradi.hu.

A bejegyzés trackback címe:

https://tikitaka.blog.hu/api/trackback/id/tr1818398433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Elrejtés
Elrejtés
süti beállítások módosítása